‘ELK KIND IS UNIEK,
MIJN AANPAK OOK’

Leer mij dat ook! Is een praktijk in Zwolle en omgeving voor bijles, remedial teaching, studentenbegeleiding en gedragsondersteuning in het basisonderwijs en middelbaar onderwijs

Ondanks alle inspanningen zie je het gebeuren. De schoolresultaten van je kind worden slechter. Een leerachterstand in rekenen, taal, begrijpend lezen of spelling is lastig in te halen. De basisschool heeft onvoldoende tijd om jouw kind de extra aandacht te geven die het nodig heeft en het heeft vaak dan ook geen of weinig effect op de schoolresultaten. 

Ook thuis gaat het huiswerk maken of leren niet echt lekker. Jullie begrijpen elkaar niet, er is bijvoorbeeld ruzie, omdat jij het niet uitlegt zoals school het uitlegt. Of wellicht zijn er andere problemen thuis of op school.

Begeleiding op maat is de kern van Leer Mij Dat Ook!

In samenspraak met u en uw kind gaat Leer Mij Dat Ook op zoek naar een manier die werkt voor jullie.

Z

Begeleiding op maat in een veilige setting

Z

Op een manier leren-werken wat bij jouw kind past

Z

Jouw kind ervaart meer concentratie en focus

Z

Leerachterstanden in rekenen, taal, lezen, spelling zijn (deels) in een korte periode weggewerkt

Z

Een luisterend oor en de aandacht die jullie verdienen

Z

Een blij en meer uitgerust kind of meer rust in de thuissituatie

Z

Genoeg kennis, materialen en ervaring in huis om jouw kind goed te helpen

Leer Mij Dat Ook

Begeleiding

Begeleiding op maat is de kern van Leer Mij Dat Ook.  Hier kunt u de verschillende mogelijkheden van begeleiding vinden die ik aanbied. Mocht u echter wat missen, ik werk op maat en kan u wellicht alsnog helpen. Mail of bel mij dan gerust.

Bijles / Remedial Teaching

Hulp bij o.a. spelling, rekenen, taal, begrijpend lezen. Afgestemd op de vraag en het aanbod uit de klas

Meer informatie »

Huiswerkbegeleiding

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings. Meer informatie »

CITO-IEP & ENTREE Training

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings. Meer informatie »

Kindercoaching

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings. Meer informatie »

Leer Mij Dat Ook werkt op maat

INFORMATIE & TARIEVEN

Leer Mij Dat Ook werkt op maat. Elk kind is anders en elk traject van begeleiding daarmee dus ook. Daarom is de lijst met tarieven en mogelijkheden ook uit losse onderdelen opgebouwd. Voor meer informatie beantwoord ik de vragen graag persoonlijk

v

Klantverhalen

Ouders aan het woord

“Jorien voelde goed aan wat onze dochter nodig had. Na een achterstand in het rekenen (groep 5) scoort zij op dit moment goede resultaten met rekenen en wat vooral belangrijk is: ze heeft er weer plezier in. Leuk ook dat je een gevarieerde aanpak had. Dank je wel, Jorien!”
Bert & Marianne

“Mijn kind las helemaal niet graag en had geen rust. Wat we ook probeerden voor leespogingen, het lukte ons niet hem het plezier te laten ervaren. Ook taal vond hij lastig. Jorien heeft hem laten inzien dat lezen leuk kan zijn en hij vindt het nu heerlijk om rustig te lezen. Met taal is hij met sprongen vooruit gegaan op zijn rapport.”

Margriet

“Rekenen was voor mijn dochter lastig op de basisschool, niet omdat ze het niet kon, het had haar aandacht niet, daardoor geen goede resultaten, daardoor demotivatie. Begin groep 8 gaf ze zelf aan begeleiding te willen en via via kwamen we bij Jorien. In 4 maanden tijd is ze enorm vooruit gegaan, door positieve resultaten weer gemotiveerd. Ze krijgt meer zelfvertrouwen en niet alleen met rekenen. Op school is het ook opgevallen. Het fijne van Jorien is dat ze rustig is, ze heeft aandacht en hart voor mijn dochter, niet alleen voor de schooltaken, ook voor haar als persoon. Ze ziet goed waar aan gewerkt moet worden. Mijn dochter zelf ervaart haar ook als een heel prettig persoon.”

Ina

“Naar aanleiding van een tegenvallende uitslag van de Cito toetsen van onze zoon, zijn wij gaan kijken wat we hem als hulp konden aanbieden. Via school hebben we wat handvatten gekregen, maar de spanning tussen onze zoon en ons liep tijdens het doen van extra werk soms hoog op. Dit kwam de leerprestatie niet ten goede en zeker ook niet de motivatie. Aangezien onze zoon ook dyslexie heeft, zijn we gaan zoeken naar een vorm van bijles. Zo kwamen we terecht bij Jorien, die ons vanaf het eerste moment een goed gevoel gaf. Tijdens de intake straalde ze rust uit en wist waar ze over sprak. Ze snapte onze hulpvraag en we hebben besloten haar 2 keer per week met onze zoon aan de slag te laten gaan. Niet alleen een uur lang stampen, maar ook persoonlijke aandacht en onderzoeken door middel van gesprekken waar hij problemen ervoer. En dit was Jorien wel toevertrouwd. Hij vond het erg prettig als Jorien kwam, dit gaf duidelijkheid voor hem. Net even die extra aandacht, één op één uitgelegd en trucjes om bijv. rust in te bouwen. Nu met de vakantie voor de boeg en overgang naar een de middelbare school voegde het voor nu niet veel meer toe. We hebben Jorien als zeer kundig ervaren, geduldig en behulpzaam. Via een schrift hield ze bij wat er gedaan was. Tevens hadden we ook geregeld mondeling overleg. Onze zoon is er erg mee geholpen. ‘Dank je wel!’”
John & Barbara

“Yoella was een zwakke speller die altijd een D-score had met de Cito en onvoldoende scoorde met de spellingstoetsen. Dat gaf een enorme deuk in haar zelfvertrouwen. Zij werd steeds onzekerder van haar capaciteiten terwijl ze in werkelijkheid een slimme meid is. Jorien werkt 1 x per week met mijn dochter en de 1 op 1 begeleiding heeft nu geresulteerd dat zij van een D-score naar een B-score is gegaan. Dat is het niet alleen; Yoella zit veel beter in haar vel en oogt veel ontspannender. Dat betekent niet dat Jorien nu klaar is met mijn dochter, omdat wij deze begeleiding fijn vinden als ondersteuning voor haar huiswerk gaan wij vrolijk door. ‘Bedankt Jorien, een dikke pluim voor jouw aanpak en begeleiding”

Ingrid

“Ik vond het heel fijn bij juf Jorien. Ze leerde mij rekenen op een andere en betere manier. En ik ken nu de tafels wel. Ik voel me rustiger en het rekenen is weer leuk. En ik heb nu betere cijfers, YES!”

Karin

Blije gezichten

Jaren werkervaring

Neem direct contact op

Bent u benieuwd of ik wat voor uw kind kan betekenen, of wilt u meer persoonlijke informatie? Neem dan contact op via info@leermijdatook.nl of bel naar: 06-41256732

Leer Mij Dat Ook

Home

Leer mij Kennen

Werkwijze

Ouders aan het woord

Informatie & Tarieven

Contact

Begeleiding

Bijles
Huiswerkbegeleiding
Kindercoaching
Faalangsttraining

Bijles

Rekenen
Begrijpend lezen
Taal & Spelling
Cito, IEP, NIO

Contactgegevens

Ik bied 1-op-1 bijles, (online) huiswerkbegeleiding of gedrags-ondersteuning aan, dit kan bij mij thuis, soms aan huis of wellicht op de school van uw kind. Er is toch niets mooier dan te zien hoe uw kind na een aantal keren begeleiding blijer wordt, lekkerder in zijn vel zit en daardoor betere resultaten laat zien? Neem voor meer informatie contact op:

info@leermijdatook.nl

(06) 412 567 32