Mijn naam is Jorien Elbrink, gediplomeerd docent basisonderwijs en kindercoach. Ik geef bijles en huiswerkbegeleiding in Zwolle en omstreken.

[vc_empty_space]

Terugkijkend was leren voor mijzelf – als kind in de basisschoolleeftijd – niet altijd even gemakkelijk. Het is deze ervaring die mij heeft doen besluiten om juist die kinderen te helpen die dat – net als ik destijds – nodig hebben. Ik begrijp door mijn eigen ervaring heel goed wat deze kinderen doormaken. Actief luisteren, rust brengen, begeleiden, motiveren en stimuleren, zijn belangrijke dingen waarin ik iets voor uw kind kan betekenen.

Door persoonlijke leerbegeleiding en coaching kan ik– waar nodig – een kind de leertools meegeven om de draad weer op te pakken als het even niet lukt. Als ik constateer dat uw kind bijvoorbeeld een beelddenker is, dan pas ik hier het leerprogramma op aan. Heeft uw kind moeite met taal en of rekenen en er is een dyslexie-dyscalculieverklaring afgegeven, dan zal dat een andere aanpak vragen. Daar wordt dan voor gezorgd.

Zegt u nu zelf: Er is toch niets mooier dan te zien hoe een kind na een aantal bijlessen blijer wordt, lekkerder in zijn vel zit en meer zelfvertrouwen heeft ontwikkeld en daardoor betere schoolresultaten laat zien? Ik bied 1-op-1 bijles aan, dit kan bij mij thuis, aan huis of wellicht op de basisschool van uw kind. Ook is het mogelijk uw kind in een groepje van maximaal 4 kinderen te laten werken, maar wel elk kind met een eigen leerdoel en persoonlijke aandacht.

[vc_empty_space]

Heb ik uw interesse gewekt en bent u benieuwd wat ik voor uw kind kan betekenen? Neem dan contact op via het contactformulier of u kunt bellen naar: 06-41256732.

[vc_empty_space]
adminLeer mij kennen